13 OKUL DAHA BÜYÜK BAŞARI

Bilecik'te eTwinning okul etiketi uygulaması kapsamında 13 okul daha 'Uluslararası okul' statüsüne kavuştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Mart 2021 Çarşamba 12:16
322 Okunma
13 OKUL DAHA BÜYÜK BAŞARI
banner15

Bilecik'te eTwinning okul etiketi uygulaması kapsamında 13 okul daha 'Uluslararası okul' statüsüne kavuştu. 

  Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için ilk defa 2017-2018 eğitim-öğretim yılında başlatılan eTwinning okul etiketi uygulaması kapsamında Bilecik'te 13 okul daha 'Uluslararası okul' statüsüne kavuşarak, ödüllendirildi. Böylece Bilecik'te toplamda 24 okul bu etikete sahip olarak, eTwinning okulu statüsüne kavuşmuş oldu. Ayrıca, eTwinning okul etiketine sahip olan okullar, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, pedagoji alanında yenilikçi yaklaşımlar, çalışanların sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında Türkiye ve uluslararası eğitim toplumunda lider olarak tanınıyor.

Öte yandan Bilecik'te eTwinning okul etiketi almaya hak kazanan okulları Bozüyük Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Bozüyük Cumhuriyet İlkokulu, Bozüyük Meliha Ercan Ortaokulu, Bozüyük Anaokulu, Bozüyük Fen Lisesi, Bozüyük Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Gölpazarı Gazimihal Ortaokulu, Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bilecik Kozabirlik İlkokulu, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Anaokulu, Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi ve Söğüt 100.Yıl Atatürk İlkokulu oldu.

Son Güncelleme: 31.03.2021 12:20
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABEREğitimOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle