SATIŞLAR YÜZDE 70 DÜŞTÜ

Bilecik'te tekel bayii işleten Mehmet Turmaz, alkol ve sigaraya gelen son zamlardan dolayı satışlarında yüzde 70 düşüş yaşandığı söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Ocak 2022 Çarşamba 11:44
2327 Okunma
SATIŞLAR YÜZDE 70 DÜŞTÜ

Bilecik'te tekel bayii işleten Mehmet Turmaz, alkol ve sigaraya  gelen son zamlardan dolayı satışlarında yüzde 70 düşüş yaşandığı söyledi.  


  Turmaz, tekel ürünlerine gelen son zamlardan dolayı satışlarının düştüğünü böyle giderse dükkanı kapatacaklarını söyledi. Zamlar sonrasında herkesin evde alkol yapmaya başladığı anlatan Turmaz, "İnsanlar zamlardan sonra sigarada sarmaya, alkollü içeceklerde ise ev yapımına döndü. Çünkü onlar daha ucuz geliyor vatandaşlara. Böyle giderse dükkan da kapanır. Alkol ürünlerine şuan yüzde 40'a varan zamlar yapıldı, şimdi ise söylenti distribütörler zam yapacak. Sadece tekel ürünlerindeki zamlar değil, en basit örneği bisküvi grubu. Yüzde 60’ları bulda gelen zam. Yani 1 liraya sattığımız bisküvi 5 lira oldu. Milletin alım gücü tamamen düştü. Biraz daha böyle devam ederse tekel bayi kalmayacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle