OKUL İHTİYAÇLARINIZI YEREL ESNAFLARDAN YAPIN, ÇAĞRISI

Giyim ve Mensucat Oda Başkanı Haşim Balcı, okulların açılmasına sayılı günler kala velilerin okul ihtiyaçlarını yerel esnaflardan yapmaları yönünde çağrıda bulundu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Ağustos 2019 Cumartesi 15:52
997 Okunma
OKUL İHTİYAÇLARINIZI YEREL ESNAFLARDAN YAPIN, ÇAĞRISI

  Giyim ve Mensucat Oda Başkanı Haşim Balcı, okulların açılmasına sayılı günler kala velilerin okul ihtiyaçlarını yerel esnaflardan yapmaları yönünde çağrıda bulundu.

 Giyim ve Mensucat Oda Başkanı Haşim Balcı yaptığı açıklamada, "Okulların açılacağına kısa bir süre kala okul ihtiyaçlarınızı lütfen yerel esnaflardan yapalım. Marketlerin kırtasiye ve okul malzemesi satmasının çok yanlış bir tutumdur. Ne olduğu belli olmayan markaları alarak çocuğunuzun sağlığını tehlikeye atmayınız. Çanta alınacaksa çantacıdan, kırtasiye alınacaksa kırtasiyeden, okul üniforması alınacaksa giyim dükkanlarımızdan alın.

 Bu alışverişleri yerel esnafımızdan yapalım unutmayalım ki küçük esnaf yaşarsa ekonomi canlanır. Süper marketlere de belediyelerin artık bir düzenleme yapıp her türlü ürün satma serbestliğinin kaldırılmasını istiyoruz. Herkese iyi bir eğitim yılı geçirmesini temenni ediyorum" dedi

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şahıs 2019-09-01 10:48:30

KARDEŞİM İYİ HOŞ SÖYLÜYORSUNDA KIRTASIYALEDE BİR KALEM BİR 1 TL BİMDE 70 KURUŞ HER ŞEY TOPTAN GELDİĞİ İCİN İNDİRİMLİ VE MAKUL OLUYOR SEN BİMDE SU 50 KURUŞ MARKETLERDE 1 TL SEN ONCA ONUN CEVABINI VER

Avatar
BIRAK KARDEŞİM 2019-09-02 08:47:01

KIRTASİYELER YÜZDE 300 KOYUYOR. BEN ÇOCUĞUMUN OKUL LİSTESİNE KIRTASİYEDE 600 TL VERİRKEN MİLYONCUDA 250 TL VERİYORUM.. BİRDE SAĞLIKLI SAĞLIKSIZ AYAĞI YAPMAYIN. KIRTASİYEDE MAĞAZALARDA ÜRÜNÜ AYNI YERLERDEN TEMİN EDİYORLAR. AYNI MARKA AYNI ÜRÜN AYNI BANDROL TEK FARK BİZİM CEBİMİZDEN ÇIKAN FİYATLAR.. ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. ONLAR OLMAZSA KIRTASİYELERİN TEKELİNDEYİZ. KIRTASİYE OKULLA ANLAŞIYOR. OKULDA O KİTABI ZORUNLU KILIYOR. NORMAL DEĞERİ 20 TL OLAN KİTAP BİR ANDA 70 TL OLUYOR OLDUDA. BURADAN VELİLERE TAVSİYEM OKULUN İSTEDİĞİ KİTAPLARI İNTERNETTEN TEMİN EDİN. BEN ÖYLE YAPTIM. YAPIYORUM. YAPACAĞIM….

KIYAFET MEVZUSUDA AYNI. RANT HALİNE GELDİ. BAŞKA ŞEHİRLERDEN TEMİN EDİN. BİLECİKTE 90 TL OLAN ETEK ESKİŞEHİRDE 50 TL. BUNLAR BENİM ŞAHİD OLDUĞUM ŞEYLER….

Avatar
asd 2019-09-02 08:47:50

peki neden kazık yemek için mi 3tl lik malı 5 tl ye almak için mi

banner22

resim yükleresim yükle