MAAŞ ZAMMINI ERKENE ÇAKTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Öğretmenler Günü sebebiyle 81 ilden 81 öğretmen ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Kasım 2021 Çarşamba 11:04
1011 Okunma
MAAŞ ZAMMINI ERKENE ÇAKTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Öğretmenler Günü sebebiyle 81 ilden 81 öğretmen ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Erdoğan açıklamalarında, "Öğretmenlerimizin sıkıntılarını kendi sıkıntımız görerek şartları zorlama pahasına gereken her türlü adımı atıyoruz." ifadelerini kullanırken, "Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak öğretmenlerimize, başta 3600 ek gösterge, sağlayacağımız yeni haklar şimdiden hayırlı olsun" müjdesini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden gelen öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün öğretmenlere, ülkeye, millete hayırlı olmasını dileyerek, "Bu anlamlı günün vesilesiyle tüm öğretmenlerimize, şahsım, eşim ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında şehit olanlar ile afetlerde, kazalarda yitirdiklerimiz başta olmak üzere darı bekaya uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi eğitim öğretim camiamızın güzide neferlerini burada tekrar rahmetle yad ediyorum. Bölücü örgütün, ömürlerinin baharında iken bizden kopardığı Şenay Aybüke Yalçın kızımıza, Necmettin Yılmaz evladımıza ve daha nice kahraman eğitimcilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Görevlerini hakkı ile yerine getirmiş, ülkesine ve milletine hayırlı nesiller yetiştirmiş bugün emekliliğini yaşayan öğretmenlerimize de fedakarlıkları için teşekkür ediyor, sağlıklı hayırlı mutlu ömürler temenni ediyorum" diye konuştu.

KAYNAK: Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle