FİYATLAR ARTTI... YOK SATIYOR

Uzaktan eğitim ve evden çalışma bilgisayara yok sattırıyor. İkinci elde ürün bulunamazken, üreticiler de talebe yetişemiyor.

05 Ekim 2020 Pazartesi 11:15
510 Okunma
FİYATLAR ARTTI... YOK SATIYOR

Uzaktan eğitim ve evden çalışma bilgisayara yok sattırıyor. İkinci elde ürün bulunamazken, üreticiler de talebe yetişemiyor.

 Pazar yüzde 41 büyürken, bu yıl 2 milyon satış bekleniyorUzaktan eğitim ve evden çalışma bilgisayarı yok sattırıyor. İkinci elde ürün bulunamazken, bilgisayar üreticileri de ürün talebine yetişmekte zorluk çekiyor. Yurtdışından ürün tedarik etmede sorun yaşandığı da belirtiliyor. Türkiye’de pazar geçen yıla göre yüzde 40’tan fazla büyürken, yılın 2 milyon adetlik bilgisayar satışıyla kapanacağı öngörülüyor.

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu, pandemi süreciyle beraber uzaktan eğitim ve evden çalışmanın yaygınlaşmasının bilgisayar, kamera, yazıcı ve internete talebi çok artırdığını anımsatarak, taşınabilir bilgisayardaki büyümenin masaüstü bilgisayarlara oranla çok daha güçlü olduğunu söyledi.

 

Son Güncelleme: 05.10.2020 12:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERMEBEba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle