'DEPOMUZ BOŞ' DİYEREK YALAN SÖYLEDİLER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, il genelinde akaryakıt fırsatçılığı yapan 3 akaryakıt istasyonuna yasal işlem başlatıldığı söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Aralık 2021 Cumartesi 16:45
1912 Okunma
'DEPOMUZ BOŞ' DİYEREK YALAN SÖYLEDİLER
banner15

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, il genelinde akaryakıt fırsatçılığı yapan 3 akaryakıt istasyonuna yasal işlem başlatıldığı söyledi. 


  Dünya genelinde enerji fiyatlarının yükselişe geçmesi Türkiye'yi de tesiri altına alırken, gıdada olduğu gibi yakıtta da fırsatçılar harekete geçti. Bilecikli vatandaşlar zamdan önce benzin, mazot ve LPG almaya gittiklerinde, 'Depomuz boş', 'Sistem arızalandı' ya da 'Tanker gelmedi' yalanlarıyla geri gönderildiği öğrenildi. Durumu tespit eden Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 3 akaryakıt istasyonuna ağır para cezasından başlayarak lisans iptaline kadar varabilecek tüm gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını duyurarak, “Dün akşam saatlerinde bazı akaryakıt istasyonlarında akaryakıt olmasına rağmen satış yapılmadığı ya da limitle satış yapıldığı yönündeki şikayetler üzerine yapılan denetimler sonucunda bu şekilde hareket ettiği tespit edilen biri şehir merkezinde ikisi şehirler arası yol güzergahında olmak üzere 3 adet akaryakıt istasyonu hakkında, ağır para cezalarından başlayarak lisans iptaline kadar varabilecek tüm gerekli yasal işlemler başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.12.2021 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle