"ÇEYREK TAKMAK ARTIK LÜKS OLDU"

Bilecik'te kuyumculuk yapan İbrahim Rafet Sünetci, çeyrek altının bin 350 sevilerine yaklaştığı söyleyerek, "Düğünlerde çeyrek altın takmak artık lüks oldu" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Aralık 2021 Pazartesi 13:58
548 Okunma
"ÇEYREK TAKMAK ARTIK LÜKS OLDU"

Bilecik'te kuyumculuk yapan İbrahim Rafet Sünetci, çeyrek altının bin 350 sevilerine yaklaştığı söyleyerek, "Düğünlerde çeyrek altın takmak artık  lüks oldu" dedi.  


  Altının durdurulamaz çıkışın ardından çeyrek altın bin 340 TL'den satılmaya başlarken, vatandaşlar artık düşük ayar altınları tercih etmeye başladılar. Son zamanlarda altına alımdan çok satış olduğunu, düğünler için çeyrek veya gram altın satışlarının düştüğünü vurgulayan kuyumcu İbrahim Rafet Sünetci, "Altın şu an yükselişte ve yükselmeye de devam ediyor.

Bir dönem düğünlerin gözdesi olan çeyrek altının satış fiyatı bin 350  liraya ulaştı. Yakınlarının düğünlerinde altın takmak isteyenler ise çeyrek yerine 0.25 ve 0.50 grama yöneldi. Bazı müşterilerimiz ise artık düşük ayar altınları tercih etmeye başladılar. Son zamanlarda alıcıdan çok satıcı var" dedi.


  Altın fiyatları ne kadar?
  Kent merkezinde bulunan kuyumcularda gram altın 838 TL'den, çeyrek altın ise bin 340 TL'den Cumhuriyet altını ile 5 bin 530 TL'den satış fiyatıyla işlem görüyor. Vatandaşların rağbet gösterdiği 0.25 gram altının fiyatı 200, 0.50 gram altının fiyatı ise 400 TL'den alıcı buluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle