BANKADA PARASI OLANLAR DİKKAT

Tasarruf yöntemi, herkesin risk algısına göre değişiyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Mayıs 2021 Cuma 10:53
811 Okunma
BANKADA PARASI OLANLAR DİKKAT

Tasarruf yöntemi, herkesin risk algısına göre değişiyor.

Döviz, altın, gümüş, kripto para, borsa, vadeli mevduat, fonlar... Piyasalardaki sert dalgalanmalarla mücadele edemeyenler için vadeli mevduat risksiz getiri sunuyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı önemli 'indirim' kararı 31 Mayıs'ta sona eriyor. Bankada hesabı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Son dönemde bir çok yatırım aracında iniş çıkışlı grafikleri görmek mümkün. Riski sevmeyen yatırımcılar yüzde 19.5 kazançla yatırımlarını yapabilir. İşte detaylar... Bankada hesabı olan, yatırım yapmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Risk sevmeyen yatırımcılar yüzde 19.5 kazançla gelir sağlayabiliyor.

Piyasalardaki sert dalgalanmalarla mücadele edemeyenler için vadeli mevduat risksiz getiri sunuyor. Son günlerde faizlerin yıllık yüzde 19.5’e kadar çıkması ve faiz gelirinden alınan stopaj (vergi) indirimi vadeli mevduatın cazibesini artırıyor. Kısa vadede mevduat, uzun vadede ise tahvil yüksek getiri sağlıyor.

KAYNAK: Milliyet

Son Güncelleme: 21.05.2021 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle