ANAMUR'DA 3.5, BİLECİK'TE 7 TL

  Mersin'in Anamur ilçesinden gelen yerli muz Bilecik'te iki katı fiyata satılıyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Haziran 2018 Cumartesi 11:38
1790 Okunma
ANAMUR'DA 3.5, BİLECİK'TE 7 TL
banner15

  Mersin'in Anamur ilçesinden gelen yerli muz Bilecik'te iki katı fiyata satılıyor.

  Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar’daki tezgahlarda yerli muzu gören vatandaşların yüzü gülerken fiyatı ise el yakıyor. Yerinde toptan 3,5 ile 4,5 lira arasında satılan yerli muz Bilecik'e gelene kadar fiyatı ikiye katlanıyor. Vatandaşlar bu durum karşısında tepki gösterirken, yerli muza da fazla ilgi gösterilmiyor.

 Kilosu 7 TL’den satışa sunulan muzun sıcak hava nedeniyle pahalı olduğunu belirten muz satıcısı Umut Küçük, “Muzlarımız Mersin’in Anamur ilçesinden geliyor. Talep şu an çok fazla yok, fiyatların yüksekliğinden dolayı. Kilosunu 7 TL’den satıyoruz.

 Bu havalarda da daha yeni çıktığı için fiyatı düşmez ve yerli muz. Şu an çok fazla yerde yok. Fiyatlarda belki 1 ay sonra falan düşüş olur ama şu anlık böyle devam eder" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2018-06-11 11:13:42

Çocukta muz gibi. :)

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle