ALTIN, ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Altın fiyatları yeni yıla yatırımcısını umutlandıran şekilde girdi. Özellikle yatırım altınları arasında en çok işlem gören çeyrek altın fiyatları değer kazanmaya devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları 225 lira seviyesinde işlem görürken, fiyatların artacağı bekleniyor.

09 Ocak 2017 Pazartesi 10:00
2520 Okunma
ALTIN, ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

 Altın fiyatları yeni yıla yatırımcısını umutlandıran şekilde girdi. Özellikle yatırım altınları arasında en çok işlem gören çeyrek altın fiyatları değer kazanmaya devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları  225 lira seviyesinde işlem görürken, fiyatların artacağı bekleniyor.

 

 

 Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın fiyatları, çeyrek altın 225, yeni çeyrek 230, Cumhuriyet 930, bileziğin gramı 133 TL, 24 ayar ise; 141 TL’den satılıyor.

Son Güncelleme: 09.01.2017 10:00
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAltınFiyatARTIŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle