VELİLER ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE MESLEKLERİNİ ANLATTI

Bilecik'te bir anaokulunda 8 veli, öğrencilerin meslekleri daha kolay öğrenmesi için 100 öğrenciye mesleklerini anlattı.

18 Şubat 2020 Salı 11:29
547 Okunma
VELİLER ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE MESLEKLERİNİ ANLATTI
banner15

 Bilecik'te bir anaokulunda 8 veli, öğrencilerin meslekleri daha kolay öğrenmesi için 100 öğrenciye mesleklerini anlattı.


  Bilecik merkezde bulunan Bahçelievler Anaokulunun 'Meslekleri Tanıyorum' etkinliği kapsamında veliler Gazeteci Cem Kaan Toka, Ziraat Mühendisi Dilber Didem Gülümser, Polis Memuru Hakan Bilir, Hemşire Büşra Gedikbaşı, Kuaför Seda Genç, AFAD çalışanı Ercüment Diyar, Türk Silahlı Kuvvetleri çalışanı Cihangir Onursal ve mermer sektöründen Murat Şeran, çocuklarının arkadaşı 100 öğrenciye mesleklerinin zorlukları anlattı.

Çocuklar meslekleri öğrenirken, kafasında oluşan sorulara cevap buldular. Mermerin ne işe yaradığını ve nasıl oluştuğunu anlatan Murat Şeran'ı berber sanan çocukların o meslekle ilgili soru sormaları renkli diyalogların yaşanmasına neden oldu.

  "Öğrenciler meslekleri tanıyarak öğreniyor"
  Yapılan etkinlik hakkında konuşan yetkililer, "Okulunun tüm 6 yaş sınıflarımızda mesleklerin tanıtımıyla ilgili bir proje kapsamında böyle bir etkinlik düzenlendik.

Amacımız öğrencilerimize uygulamalı öğrenme, yaparak yaşayarak öğrenmelerine fırsat verme ve özellikle çocuklarımızın kendilerini rahatça ifade edebilme, konuşma becerisine, Türkçeyi düzgün şekilde kullanma becerisini arttırmak için böyle bir çalışma yaptık.

Daha önce masal anlatmayla başlamıştı projemiz. Bugün de 7-8 velimizin mesleklerini tanıtmasıyla devam ediyoruz. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.


  Öte yandan etkinliğe öğretmenler Mergül Şenkurt, Gönül Koç Şahin, Hülya Yetiş, Betül Tığ ve Betül Kavak da katıldı

Son Güncelleme: 18.02.2020 18:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle