TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ ÖĞRENCİYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, "Lise Öğrencileri Araştırma" projesi yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olan Sena İpçioğlu'nu makamında ağırladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Haziran 2021 Perşembe 11:59
180 Okunma
TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ ÖĞRENCİYİ MAKAMINDA AĞIRLADI
banner15

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, "Lise Öğrencileri Araştırma" projesi yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olan Sena İpçioğlu'nu makamında ağırladı.


İl Müdürü Alyol, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 52'incisi düzenlenen "Lise Öğrencileri Araştırma" projesi yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olan Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencisi Sena İpçioğlu'nu makamında ağırladı.

Öğrenci ve okul yönetimini tebrik eden İl Müdürü Akyol, "Okulumuzun 11'inci sınıf öğrencilerinden Sena İpçioğlu, öğretmeni Sevilay Çakır'ın danışmanlığında sosyoloji alanı finansal okuryazarlık tematik alanında hazırlanan 'Pandemi döneminde lise öğrencilerinin finansal okuryazarlık düzeylerinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi' başlıklı proje hazırladı.

Öğrencimiz, düzenlenen yarışmada 'Bölge sosyoloji' alanı birincisi seçildikten sonra Türkiye 3’üncüsü olmaya hak kazandı.

Arge Birimini, Okul Müdürü Fadıl Ağdağ'ı, proje danışman öğretmeni Sevilay Çakır'ı ve öğrenimiz Sena İpçioğlu'nu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle