TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ ÖĞRENCİYE HEDİYE ÇEKİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen yarışma kapsamında Türkiye 3'üncüsü olan öğrenciyi makamında kabul ederek, kendisine 2 bin lira değerinde hediye çeki takdim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Haziran 2021 Cuma 15:34
96 Okunma
TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ ÖĞRENCİYE HEDİYE ÇEKİ
banner15

 Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen yarışma kapsamında Türkiye 3'üncüsü olan öğrenciyi makamında kabul ederek, kendisine 2 bin lira değerinde hediye çeki takdim etti.


Başkan Şahin, TÜBİTAK tarafından bu yıl 52'incisi düzenlenen "Lise Öğrencileri Araştırma" projesi yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olan Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencisi Sena İpçioğlu, Okul Müdürü Fadıl Ağdağ’ı ve Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır’ı makamında ağırladı. Sena İpçioğlu'nun aldığı büyük başarı ile Bilecik’i gururlandırdıklarını söyleyen Şahin, öğrenci 2 bin liralık hediye çek ve beraberindeki Okul Müdürü Fadıl Ağdağ’a ve Biyoloji öğretmeni Sevilay Çakır’a başarı plaketi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle