ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASI'NDA YALNIZ BIRAKMADILAR

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis ekipleri, Yerli Malı Haftası'nda özel gereksinimli öğrencileri yalnız bırakmadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Aralık 2021 Çarşamba 15:07
413 Okunma
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASI'NDA YALNIZ BIRAKMADILAR

 Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis ekipleri, Yerli Malı Haftası'nda özel gereksinimli öğrencileri yalnız bırakmadı.


Yerli tüketimi artırmak, tutumlu olmak ve yatırım yapmanın önemini vurgulamak amacıyla kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri Bilecik'te başladı. Bu kapsamda, Bilecik Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Bilecik Özel Eğitim Okulu 1, 2 ve 3’üncü kademe uygulama okullarını ziyaret ederek, özel gereksinimli çocuklarla beraber Yerli Malı Haftası'nı düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Program çerçevesinde oyunlar oynanırken toplum destekli polisler öğrencilerle doyasıya vakit geçirdi. Öğrencilerin mutluluğu ise fotoğraf karelerine yansıdı.
Öte yandan okul yönetimi ve öğretmenler bu etkinliğe polis katılım sağladığı için çok memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 15.12.2021 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle