ÖZEL EDEBALİ EĞİTİM KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DESTEK

  Bilecik Özel Edebali Eğitim Kurumları'nda eğitim gören anaokulu ve ilkokul öğrencileri Tema Vakfı ve Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yürüttüğü Ağaç Kardeşliği Projesi destek verdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Aralık 2018 Pazartesi 15:40
354 Okunma
ÖZEL EDEBALİ EĞİTİM  KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DESTEK

  Bilecik Özel Edebali Eğitim Kurumları'nda eğitim gören anaokulu ve ilkokul öğrencileri Tema Vakfı ve Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yürüttüğü Ağaç Kardeşliği Projesi destek verdi. 

  Bilecik Özel Edebali Anaokulu ve Özel Edebali Şehir İlkokulu öğrencileri, yaşamda sahip oldukları haklar kadar almaları gereken sorumlulukları da öğretmek adına TEMA Vakfı’nın MEB ile ortak yürüttüğü Doğa Eğitim Programına  destek verdi.

 Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Özel Edebali Eğitim Kurumları Kurucusu Saadet Güzel, çocukların doğada bulunan varlıklara değer verebilmesi, severek ve özen göstererek koruyabilmesi için TEMA Vakfı ile işbirliği içine girdiklerini söyledi.

 Sürdürülebilir bir yaşam sağlamak amacı ile doğa eğitiminin ne kadar gerekli olduğu düşüncesinden yola çıktıklarının altını çizen Güzel, sözlerine şöyle devam etti;  "Yeşile saygı duyan bir okul olmak ve öğrencilerimizi bu doğrultuda, duyarlı bireyler olabilmeleri adına; Ağaç Kardeşliği Projesinde öğrencilerimiz ile birlikte biz de varız dedik.

 Bununla birlikte, çalışmalarımıza ışık tutan ve çocuklarımıza yeşil bilincini aşılamaya çalışan Bilecik TEMA İl Temsilcisi sayın Erdem Nazilli ile Bilecik TEMA İl Temsilcisi Yardımcısı ve aynı zamanda okulumuz öğretmenlerinden Sema Kuzpınar’ın TEMA Vakfı gönüllülüklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle