OKULLARDA UYGULANACAK PANDEMİ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik'te 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi öncesi okullarda uygulanacak pandemi tedbirleri görüşüldü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Eylül 2021 Çarşamba 13:33
49 Okunma
OKULLARDA UYGULANACAK PANDEMİ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
banner15

 Bilecik'te 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi öncesi okullarda uygulanacak pandemi tedbirleri görüşüldü.


Bilecik Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol başkanlığında Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 6 Eylül pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 eğitim-öğretim yılı öncesi okullardaki hazırlık ve pandemi tedbirleri masaya yatırıldı. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan İl Müdürü Akyol, “Toplantıda ilimizin yüz yüze eğitime hazırlık çalışmaları değerlendirdik. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan korona virüs (Covit-19) salgınında okullarda alınması gereken önemli rehberi ile ilgili İlimizde tüm okul ve kurum müdürlerinin katılacağı 'Çevrim İçi Bilgilendirme ve Paylaşım Çalışması'nın geniş katılımlı olarak yapılacağını belirledik" diyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Bat, Cuma İvrendi, Ali Güder ve Zekai Çobandere ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle