ÖĞRENCİLER SINAVDA, VELİLER DIŞARIDA TER DÖKTÜ

  Bilecik'te eğitim veren Edebali Şehir Koleji Bursluluk Sınavında 200 öğrenci sınavda, velileri ise; okul bahçesinde ter döktü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Şubat 2018 Pazartesi 12:45
360 Okunma
ÖĞRENCİLER SINAVDA, VELİLER DIŞARIDA TER DÖKTÜ

  Bilecik'te eğitim veren Edebali Şehir Koleji Bursluluk Sınavında 200 öğrenci sınavda, velileri ise; okul bahçesinde ter döktü.

  Yapılan sınav sonrası 200 öğrenciyi tek, tek tebrik ederek velileri ile yakından ilgilenen okul müdürü Saadet Güzel,  okullarının 2017-2018 eğitim-öğretim yılı başından başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.  Güzel, "Hiç şüphesiz bir anne ve babanın en değerli varlığı çocuklarıdır. En büyük kaygıları çocuklarının gelecek kaygısı; en büyük heyecanları ise onların heyecanına ortak oldukları zamandır.

 Bugün Edebali Eğitim Kurumları olarak anne ve babaların çocuklarının heyecanlarına nasıl ortaklık ettiğini gördük. Düzenlemiş olduğumuz ücretsiz bursluluk sınavına büyük bir ilgi yaşanırken bizler de hem ebeveynlerle hem de minik ellerle bu organizasyonda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Öğrencilerin başarılarıyla mutluluğun arşa ereceği, eğitimde kalitenin her geçen gün artacağı ve sağlam bir gelecek oluşturmanın ümidiyle; her öğrencimize eğitim öğretim yaşamları boyu başarılar diliyoruz" dedi.

  Öte yandan Edebali Şehir Koleji olarak  İngilizce ve matematikte ki yetkinlikleri, etkinlileri ve kalitesi Bilecik genelinde biliniyordu. Bunlara istinaden Bileciklilerin sezon başından itibaren okula olan ilgisi de gün geçtikçe artmaya başladı ve hal böyle olunca sınava da ilgi yüksek oldu. Bu ilgiyi sınava giren 200 öğrenci ve kapıda onları bekleyen 300'e yakın veli de kanıtlamış oldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle