ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN AKTİFLİK ORANI YÜZDE 91,86

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, il genelinde EBA'yı kullanan öğrenci ve öğretmen aktiflik oranının yüzde 91,86 olduğu söyledi

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Temmuz 2021 Pazartesi 13:49
470 Okunma
ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN AKTİFLİK ORANI YÜZDE 91,86

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, il genelinde EBA'yı kullanan öğrenci ve öğretmen aktiflik oranının yüzde 91,86 olduğu söyledi.


Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol başkanlığında, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve merkez ilçe okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla Müdürler Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, öğretim yılının değerlendirilmesi yapıldığını anlatan İl Müdürü Akyol, "Hayat Boyu Öğrenme' projesinde Türkiye ikincisi olan ilimiz, EBA katılımda iller arasında üçüncü sırada bulunuyor. İlimiz de EBA'yı kullanan öğrenci ve Öğretmen aktiflik oranımız yüzde 91,86'dır" dedi.
Tüm yönetici ve öğretmenlere başarılı geçirilen öğretim yılı için teşekkür eden İl Müdürü Akyol, gelecek yıl daha da başarılı bir Bilecik hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle