MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Şubat 2019 Salı 12:35
220 Okunma
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ÇALIŞMA
banner15

  Bilecik'te eğitim veren Özel Bilecik Edebali Şehir Koleji öğrencileri doğadaki kuşlar için yaptıkları yuvalık ve yemlikleri ağaçlara astı. 

  Bilecik Özel Edebali Şehir Koleji ilk okul öğrencileri TEMA etkinlikleri kapsamında 'Doğada Bizden Başka Canlılarda Var' projesi kapsamında bu sefer doğada yaşayan kuşları düşündü. Boş karton ve tuvalet kağıdı ruloları ile doğada yaşayan kuşlara yuva ve yemlik yapan minikler, bunları okulun bahçesindeki ağaçlara astılar.

  "Çocuklarımıza hayvan sevgisini yaptığımız etkinlikler ile aşılıyoruz"

  Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren okulun kurucusu  Saadet Güzel, okullarında eğitimin yanı sıra bir takım faaliyetler yaptıklarını anlatarak, "Bugün minik öğrencilerimiz doğada yaşana kuşlar için bir etkinlik yaptı. Bizlerde kartondan yaptıkları yuva ve yemlikleri okul bahçesine asmalarına yardımcı olduk.

 Onların yaptıkları yemlikler den kuşlar yem yediğinde o mutlulukları görülmeye değerdi. Bizler burada eğitimin yanı sıra çocuklarımıza hayvan sevgisini yaptığımız etkinlikler ile aşılıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 19.02.2019 12:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle