“LİDERLİK VE KARİYER” SEMİNERLERİ SÜRÜYOR

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde “Liderlik ve Kariyer” başlığı altında gerçekleşen seminer devam ediyor.

19 Mart 2018 Pazartesi 13:14
291 Okunma
“LİDERLİK VE KARİYER” SEMİNERLERİ SÜRÜYOR

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde “Liderlik ve Kariyer” başlığı altında gerçekleşen seminer devam ediyor.


  Bu kapsamda, Söğütsen Seramik Fabrikası Yatırım Makine Enerji Direktörü Zafer Örgüt, İnsan Kaynakları Müdürü Vural Duman ve İnsan Kaynakları Sorumlusu İbrahim Demir, Prof. Dr. Harun ‘Mindivan tarafından yürütülen‘Mühendislikte Kariyer Planlama ve Geliştirme’ dersi kapsamında geldikleri Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.

 “Liderlik ve Kariyer” başlığı altında gerçekleşen seminerde firma yetkilileri; mühendislik dersleri, iş hayatı, imaj ve reklam, liderlik ve kariyer, hedef seçiminin başarıya katkısı, öğrencilik vasıfları kazanarak meslekte ilerleme ve nitelikli iş gücü edinme konularında bilgiler verip, iş hayatının olumlu ve olumsuz yönleri hakkında tecrübelerini paylaştılar.


  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen seminerin sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayan yetkililer, sunumlarını Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz.

 Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız” sözleriyle sonlandırdılar.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle