KYK'DA KALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrencileri ziyaret ederek taleplerini dinledi. Özdemir, ziyaretleri sırasında yemekhaneleri denetlemeyi de göz ardı etmedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ekim 2021 Cumartesi 12:28
99 Okunma
KYK'DA KALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrencileri ziyaret ederek taleplerini dinledi. Özdemir, ziyaretleri sırasında yemekhaneleri denetlemeyi de göz ardı etmedi.


2021-2022 eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne bağlı KYK'da kalan öğrencileri ziyaret eden İl Müdürü Özdemir, öğrencilerle sohbet etti.

Özdemir, sohbet sırasında öğrencilerin şikayet ve taleplerini not aldı. Sohbet sonrası öğrenci yemekhanesinde hijyen ve ürün kontrolü yapan Özdemir, “KYK öğrenci yurtlarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.  Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizler için bir görevdir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle