Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanını Seçti

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi, yaptığı toplantıda, Çocuk Meclisi Başkanı'nı seçti. Bilim sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen seçim, 52 öğrencinin temsil ettiği 7 aday arasında yapıldı.

25 Ocak 2014 Cumartesi 15:43
1583 Okunma
Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanını Seçti
  Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi, yaptığı toplantıda, Çocuk Meclisi Başkanı'nı seçti. Bilim sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen seçim, 52 öğrencinin temsil ettiği 7 aday arasında yapıldı. Mehmet Emin Köse'nin başkan olarak seçildiği toplantıda,dönem içinde yapılacak çalışmalar belirlendi.
 Kent Konseyi Çocuk Meclisi yönetim kurulu üyeliklerine de İlayda Çetin, Melih Yurttutan, Ceyda Erdem, Hacer Urfanlı , M.Talha Çevik, Elif Karaoğlu, Baha Alp Ornağ, Nisanur Kara seçildi.
  Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çocuk Meclisi temsilcisi Muzaffer Tekelioğlu yaptığı açıklamada:” Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren kendilerine güven duygularının artması, birlikte iş yapabilme, karar verebilme, söz sahibi olma ve toplum içinde sorumluluk alabilme yeteneklerinin geliştirilmesi için yaptığımız bu çalışmalarla önümüzdeki yıllarda yönetim kademelerinde söz sahibi olacak çocuklarımızın tarafsız bir şekilde yönetim sergileyeceklerinden kuşkumuz yoktur. Kent Konseyi Çocuk meclisi sorumlusu Kevser Fidan’ın destekleri ile yapılan çalışmalar olumlu sonuçları getirecektir.'' dedi.

Son Güncelleme: 25.01.2014 15:43
Anahtar Kelimeler:
Kent Konseyiçocuk Meclisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle