KAPI KAPI GEZEREK ÇOCUKLARI OKULA DAVET ETTİLER

  Bilecik Bahçelievler Anaokulu yönetimi eğitim verdikleri mahallede kapı kapı gezerek anaokulu çağına gelmiş çocukları okula davet etti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Ağustos 2018 Cuma 12:27
498 Okunma
KAPI KAPI GEZEREK ÇOCUKLARI OKULA DAVET ETTİLER
banner15

  Bilecik Bahçelievler Anaokulu yönetimi eğitim verdikleri mahallede kapı kapı gezerek anaokulu çağına gelmiş çocukları okula davet etti.

  Bilecik Bahçelievler Anaokulu Müdiresi Sevgi Uğurlu, okul öğretmenler ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Faruk Genç, okulun eğitim verdiği mahallede kapı kapı gezerek anaokulu çağına gelmiş çocukları okula davet etti. Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdiresi Sevgi Uğurlu, "Okul öncesinde okullaşmak oranını arttırmak ve vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak için eğitim verdiğimiz Bahçelievler Mahallesi'nde alan taraması yaptık.

 Bu tarama sonrası okula kaydı olmayan öğrencilerinin evlerini tek tek gezerek öğrencileri okula davet ettik. Okullaşma oranını yüzde 100'e ulaştırmak için kayıtlarımız ve alan taraması devam edecek. Bugün biz 9 aileyi ziyaret ederek öğrencileri okula davet ettik. Hedefimiz en az 30 öğrenciye ulaşmak.

 Bunu nedeni ise okul öncesi eğitimlerde çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini destekleyen,onları toplumun kültürel değerleri doğrultusunda yönlendiren ve temel eğitim bütünlüğü içinde ilköğretime hazırlayan eğitim sürecidir" dedi.

  Okul Müdiresi Sevgi Uğurlu, Mahalle Muhtarı Faruk Genç ve öğretmenler çocuklara küçük hediyeler vererek, ailelerine okul öncesi eğitimin önemi anlattı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle