İŞ ADAMI HAYATİ ÖZTÜRK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

  İş adamı Hayati Öztürk, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u makamında ziyaret etti.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Ocak 2018 Cumartesi 13:46
318 Okunma
İŞ ADAMI HAYATİ ÖZTÜRK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

  İş adamı Hayati Öztürk, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u makamında ziyaret etti.  


  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve iş adamı Hayati Öztürk bir araya gelerek, eğitime yapılan katkılar hakkında istişarelerde bulundular. Öztürk, ziyarette, eğitime yapılan yatırımın asla boşa gitmeyeceğini, kültürlü, donanımlı ve iyi yetişmiş bir gençliğin ülkenin gelişmesine, her alanda dünya ile rekabet eder hale gelmesinde vazgeçilmez bir unsur olduğunu, bu bakımdan imkanlar ölçüsünde herkesin ve her kuruluşun eğitime destek vermesi gerektiğini, kendisinin de okullara ve eğitim kurumlarına destek noktasında elinden gelen gayreti gösterdiğini, bundan da son derece mutlu olduğunu ifade etti.


  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Daha önce Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu Kütüphanesi’nin yapımına sağladığı katkılardan sonra şimdi de Fen Lisesi’nin konferans salonu yapımı için destek sağlayacak olmalarından son derece mutluyuz.

 Geleceğimiz, yarınlarımız olan gençlerimize yapılan yatırımın bu ülkede katma değeri en yüksek yatırımdır. İyi yetişen yeni nesil, ülkemizin geleceğini garanti altına almak anlamına geliyor. Aziz milletimizin de bunun farkında olarak eğitim konusunda hiçbir fedakarlıktan çekinmiyor. Üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getiriyorlar. Eğitim kurumlarımıza yaptığı ve yapacağı katkılardan, örnek çalışmalarından dolayı Hayati Öztürk’e eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle