İKİNCİ İŞİ İÇİN İZİN ALAN MÜDÜR YARDIMCISI ADANA’YA GİTTİ

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Şubat 2018 Pazar 18:53
2741 Okunma
İKİNCİ İŞİ İÇİN İZİN ALAN MÜDÜR  YARDIMCISI ADANA’YA GİTTİ

Bilecik’te gözlemcilik beden eğitimi öğretmeni 1 günlük yıllık izin alarak hafta içi Adana’nın Kozan içinde oynanan müsabakaya gitti. Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda okulun müdür yardımcılığı görevini yürüten şahsın bu tür müsabakalara gitmesi okulda işlerin kimin yapacağı? sorusunu akıllara getirdi.

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Saffet Keker Ortaokulu Müdür Yardımcılığı yapan Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Klasman Gözlemci Fatih Gündoğdu, 14 Şubat günü Adana’nın Kozan ilçesinde oynanan Türkiye 3. Lig 1. Grup müsabakası Kozan Belediyespor- Çanakkale Dardanel maçının gözlemcisi olarak atandı. Maç için kurum müdüründen 1 günlük yıllık izin alan Fatih Gündoğdu müsabaka için Kozan’a gitti. Fatih Gündoğdu, saat 13:30’da Kozan İsmet Atlı Stadı’nda maçın gözlemciliği yaptı. Yaşanan bu olay tepki ile karşılanırken, Fatih Gündoğdu öğretmenlik görevi harici ikinci mesleği için hafta içi geçen yıl ve bu yıl müsabakası olukça izin aldığı öğrenildi.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü bilgim yok dedi

 Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, konu hakkında kendisinin bilgisi olmadığı ama okul müdürün o gün Fatih Gündoğdu’nun 1 günlük yıllık izin kullandığı söyledi. Çetinkaya ayrıca, Adana’ya hangi gün gittiğini ve hangi gün işe döndüğü hakkında bilgisi olmadığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 18.02.2018 19:09
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TFFHGD 2018-02-19 07:59:34

Hakemler, temsilciler ve gözlemcilerin izinli sayılması
MADDE 4- (1) Bu talimat kapsamındaki hakemler, temsilciler ve gözlemciler
görevlendirilmiş olmaları halinde hafta sonu veya iş günlerinde oynanacak ulusal veya uluslar
arası maçlarda maçın oynandığı gün idari izinli sayılırlar.
(2) Yukarıdaki sürelere; ulusal müsabakalarda (1), uluslararası müsabakalarda (2) gün
yol izni eklenir.

Avatar
sıradan vatandaş 2018-02-19 08:57:30

Adamın yıllık izni iş kanunundan gelme yasal hakkı işten kaçmış gibi haber yapmayın ayıp yazık günah adaletli olun biraz okullarda bizim zamanımızda 2-3 tane müdür yardımcısı oluyordu tek müdür yardımıcısı mı var şimdi

Avatar
Hüseyin Mete GÜNDOĞDU 2018-02-19 11:20:29

Yıllarca Süper lig de hakemlik yapmış, bir çoğumuzun tribünden bile izleyemediği Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon Spor Müsabakalarında çocuklarımızın hayallerini ve odalarını posterleriyle süslediği yıldız futbolcularla birlikte ter akıtmış, kaderin ağlarını örmesi neticesinde başkentten, ilimize bir şans olarak gelmiş ve yerleşmiş, benimde bu şehre gelmemde ve hizmet etmemde en büyük etken olmuş, şuanda da ilimizi en iyi şekilde ulusal platformda temsil eden ilimizin adını duyuran hakem hocalarımızdan birisi olan sevgili abim. Biz bu şehri sevdik, bu şehirde bizi sevdi. Bu şehir için yapacağımız daha çok şey var. Bu sefer gözlemci olarak hem de Bilecik ili gözlemcisi olarak süper lige yaptığın yürüyüş kutlu olsun. Allah doğrunun yanındadır. Seni seviyorum.

Avatar
ayı boğan 2018-02-19 12:56:15

Adamın iki gün izin hakkı varmış bir gün kullanmış neden bir kullandığını da araştırsaydınız daha iyi olabilirdi. Haber yapmak için haber yapmanın ne kadar anlamı var ki ?

Avatar
Şermin 2019-03-30 16:25:21

Sn gündoğdunun üzerine gitmeyin

banner22

resim yükleresim yükle