HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Giyim ve El Sanatları Yol Sonu Sergisi açıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Haziran 2021 Cumartesi 14:24
79 Okunma
HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL  SONU SERGİSİ AÇILDI
banner15

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Giyim ve El Sanatları Yıl Sonu Sergisi açıldı.


Halk Eğitim Merkezinde yaygın eğitim haftası etkinliklerinin son gününde kurumda yıl boyunca devam eden giyim ve el sanatları kurslarına devam eden kursiyerlerin yaptığı ürünlerden oluşan sergi açıldı.

Serginin açılışı Kaymakam Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Orhan tarafından yapıldı. Pandemi nedeniyle sık sık ara vermek durumunda kalınan kurslara rağmen kısa sürede hazırlanan ürünlerden oluşan sergi izleyicilerden büyük beğeni aldı.


Giyim, makine ve el nakışı, tel kırma, iğne oyası, örgü, filografi, çini, seramik, hat vb dallarda yapılan ürünlerden oluşan sergi 10 Haziran 2021 tarihine kadar saat 09:00-17:00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olarak kontrollü bir şekilde gezilebilecek.


Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam, sergide emeği geçen tüm öğretmen ve kursiyerleri kutlayarak başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Son Güncelleme: 05.06.2021 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle