DÜNYA Pİ GÜNÜ’NÜ UNUTMADILAR

 Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Mart ayının 2'inci haftasında kutlanan Dünya Pi Günü’nü unutmadı.  

15 Mart 2018 Perşembe 15:44
290 Okunma
DÜNYA Pİ GÜNÜ’NÜ UNUTMADILAR
banner15

 Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Mart ayının 2'inci haftasında kutlanan Dünya Pi Günü’nü unutmadı.  


  Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda, Dünya Pi Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Gerçekleştirilen programa, Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tarkan Ünal, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 Program öncesi kısa bir açıklama yapan Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tarkan Ünal, “Dünya Pi Günü danışmanlarımız Sedef Çelik ve Nihal İdin rehberliğinde hazırlanan programı coşkuyla kutladık.

 Ve günün en renkli faaliyeti Pi sayısı basamaklarını ezberleme yarışması yaptık. Dereceye giren öğrencilerimize ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize çeşitli ödüller verdik.

 Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.


  Konuşmanın ardından program Pi sayısı basamaklarını ezberleme yarışmasıyla devam ederken, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle