BOZÜYÜK ANAOKULU’NDA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 Bozüyük Anaokulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit ve gazi aileleri ile protokol eşlerinin katıldığı bir etkinlik düzenlendi. 

07 Mart 2018 Çarşamba 17:13
228 Okunma
BOZÜYÜK ANAOKULU’NDA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 Bozüyük Anaokulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit ve gazi aileleri ile protokol eşlerinin katıldığı bir etkinlik düzenlendi. 


  Minik öğrenciler tarafından birbirinden güzel gösterilerin sahnelendiği etkinlikte ayrıca şehit ve gazi aileleri ile protokol eşleri onuruna kahvaltı verildi. Programda konuşan Okul Müdürü Mihriban Kılıç, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile bizleri bir araya getiren öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum.

 Kadındır yaşamın kaynağı, zamanı durduran, yaşanır kılan. Kadındır çocuğuna anne kocasına eş, yuvasına baş olan kadındır bugünleri yarına taşıyan, çevresini güzelleştiren huzuru sağlayan, şevkati çoğaltan ekmeğini paylaşan kadındır. Yarını bugünden düşünen, geleceğe yatırım yapan, her şeyin öncesini gören kadındır. Derme çatma bir beton yığınını sıcacık bir yuva yapan, kadındır. Her şeyden önce anne olan, vatanını düşünen çocuğunu bu kutsal uğurda feda eden. Biliyorum ki bir kadındır dünyayı kurtaracak olan iyiki varsınız” dedi. 
  Miniklerin gösterileri ve hep birlikte yapılan kahvaltıdan sonra şehit ve gazi ailelerine protokol eşleri ve okul öğretmenlerince çeşitli hediyeler verildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle