BİR ANDA ORTAYA ÇIKTILAR, HERKES CEP TELEFONLARINA SARILDI

  Bilecik'te bir grup öğrenci, bir alışveriş merkezi merdivenlerine dizilerek, Atatürk'ün en sevdiği türkülerden biri olan "Manastırın Ortasında" seslendirdiler. O anda alışveriş merkezindeki vatandaşlar hemen telefonlarına sarıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Kasım 2019 Cumartesi 15:30
3852 Okunma
BİR ANDA ORTAYA ÇIKTILAR, HERKES CEP TELEFONLARINA SARILDI

  Bilecik'te bir grup öğrenci, bir alışveriş merkezi merdivenlerine dizilerek, Atatürk'ün en sevdiği türkülerden biri olan "Manastırın Ortasında" seslendirdiler.

 O anda alışveriş merkezindeki vatandaşlar hemen telefonlarına sarıldı. 

Bilecik'te faaliyet gösteren Sınav Koleji'nde eğitim gören 32 öğrenci Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yılı dolayısıyla kentteki bir alışveriş merkezine geldiler.

 Müzik öğretmenleri Saltanat Bayhan'ın alışveriş merkezi girişine getirdiği piyonasının notalarına basmaya başlayınca 32 öğrenci birden bire yürüyen merdiven dizildiler.

 Notalar Atatürk'ün en sevdiği türkülerden biri olan "Manastırın Ortasında" türküsünü çalarken, öğrenciler hep bir ağızdan bir türküyü seslendirdi.

 O esnada alışveriş merkezinde olan vatandaşlar hemen cep telefonlarına sarılırken o anı ölümsüzleştirdiler. Bu türkü sonrası öğrenciler 10. Yıl Marşı ile Dağ Başını Duman Almış'ı hep bir ağızdan bağırarak seslendirdiler.


"Öğrencilerimiz bugün bizleri gururlandırdı"
Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Okul Kurucu Müdürü Ahmet Kolağası, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yıldönümü dolayısıyla öğrencilerin böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Bugün öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

 Kendileri bizlere gelerek, böyle bir etkinlik düzenlemek istediklerini söyledi. Bizler de kendilerine destek vererek, böylesine güzel bir şey ortaya çıktı.

 Vatandaşlarımızda onlara katılarak, hep bir ağızdan türküler ve marşlar seslendirdik" dedi.

Son Güncelleme: 09.11.2019 16:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle