BİLECİK'TE 300 MİNİK ÖĞRENCİ AYNI ANDA SPOR YAPTI

Bahçelievler Anaokulu ile Bilecik Yıldızları Ana Okulu’nda okuyan 300 minik öğrenci “Spor Yapalım Sağlıklı Yaşayalım” projesi kapsamında spor yaptılar.

18 Kasım 2015 Çarşamba 13:41
1655 Okunma
BİLECİK'TE 300 MİNİK ÖĞRENCİ AYNI ANDA SPOR YAPTI
Bahçelievler Anaokulu ile Bilecik Yıldızları Ana Okulu’nda okuyan 300 minik öğrenci “Spor Yapalım Sağlıklı Yaşayalım” projesi kapsamında spor yaptılar.  
 
 
 
 
 
   Bilecik Sentetik Sahada buluşan 2 anaokulu öğrencisi 300 minik öğrenci, Spor Yapalım Sağlıklı Yaşayalım” projesi kapsamında spor yaptılar, hem de gönüllerince eğlendiler. Çeşitli oyun etkinlikleriyle birlikte öğretmenlerinin kontrolünde spor yapan minik öğrenciler, ayrıca kurulan parkurlarda doyasıya eğlendiler.
 
 
 
 
  “ÇOCUKLARIMIZI KÜÇÜK YAŞTA SPORA YÖNLENDİRMEK İSTİYORUZ”
 
  Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, “Spor Yapalım Sağlıklı Yaşayalım” sloganı ile anaokulu öğrencileri küçük yaşta spora yönlendirmek istediklerini belirtti. Uğurlu, “ Bu projesi Bahçelievler Anaokulu ve Bilecik Yıldızları Anaokulunun ortak projesidir. Bizler, idareci öğretmen, öğrenci ve personelleri olarak haftanın bir gününü spor günü olarak belirledik. Bu projemizin sadece bir basamağı farklı eğitimsel basamakları da bulunmaktadır.
 
 
 
  Havanın güzel olduğu günlerde bahçe sporu diğer günlerde okulun içinde “Spor Yapalım Sağlıklı Yaşayalım” sloganı ile çocuklarımızı küçük yaşta spora yönlendirmek istiyoruz. Çocuklarımızın ilkokul dönemine geldiğinde motor becerilerinin gelişmiş, yaşıtlarına oranla vücudunu tanıyan ve dengesi oturmuş, bu bedensel kalitenin verdiği öz güven ile kendini daha doğru ifade ederek okula başlamasını istiyoruz.
 
 
  Amacımız hem spor yapmak hem de okul öncesi eğitiminin benimsetilip yaygınlaştırılmasını sağlamak. Bilecik İlimizi okullaşma oranını yüzde yüz ulaştırmak temel hedeflerimizdendir. İnşallah hedeflerimize ulaşırız.  Öğrencilerimize organik meyve desteğinde bulunan velimize Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve emekleri olan değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ellerine yüreklerine sağlık” dedi.
 
 
  Çocukların güzel havada yaptıkları sporlar ve eğlencelere görülmeye değer bir etkinlik olarak tarihe geçerken, spor sonunda 300 minik öğrenciye elma ikramı yapıldı.
 
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 18.11.2015 13:41
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKAnaokulu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle