BİLECİKLİ GENCİN BAŞARI HİKAYESİ

   Bilecik'te yaşayan ve müziğe olan düşkünlüğü nedeniyle dört sene önce Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ortaokuluna kayıt olan Duru Güzel, okulu birincilikle bitirdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
27 Haziran 2018 Çarşamba 14:48
1101 Okunma
BİLECİKLİ GENCİN BAŞARI  HİKAYESİ

   Bilecik'te yaşayan ve müziğe olan düşkünlüğü nedeniyle dört sene önce Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ortaokuluna kayıt olan Duru Güzel, okulu birincilikle bitirdi. 

  Bilecik'in gururu olan ve 2 yaşındayken ailesi tarafından müziğe olan ilgisi keşfedilen Duru Güzel, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ortaokulunu  birincilikle bitirdi. İHA muhabirine, bugüne gelmek için çok çalıştığı ve bunda ailesinin de çok büyük destek olduğunu anlatan Duru Güzel, "Ben 2 yaşındayken müziğe olan ilgim ailem tarafından keşfedilmiş. 4 yaşına geldiğimde Erol Işık hocam tarafından özel keman dersi almaya başladım.

 İlkokulu  merkez Atatürk İlkokulunda okuduktan sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ortaokul kısmını kazandım. Bilecik'te yaşayan bir ailenin çocuğu olarak ailemin özverisi ile genç yaşta Anadolu Üniversitesi’nin kapısından içeri girdim.

 Burada Doçent Özlem Sümer hocamın bana kattıklarıyla dört senenin sonunda, ortaokulu okul birincisi olarak tamamlayarak kürsüye çıktım. Bu başarıda başata öğretmenlerim olmak üzere babam Özgür ve annem Saadet Güzel'e teşekkür ederim. İnşallah onlara layık biri olmuşumdur" dedi.

Öte yandan başarısı ile Eskişehir'de kendinden söz ettiren Duru Güzel'in annesi ve babası Özel Edebali Anaokulu ve Özel Edebali Şehir Koleji sahipleri Özgür ve Saadet Güzel çifti.

Son Güncelleme: 27.06.2018 14:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle