"BİLECİK'TE YİNE EN BÜYÜK ANA OKULLARINDAN BİRİYİZ"

Bilecik'te eğitim veren Özel Edebali Anaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi öncesi kent merkezinde stant açarak velilere bilgi verdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Ağustos 2018 Cuma 12:04
546 Okunma
"BİLECİK'TE YİNE EN BÜYÜK ANA OKULLARINDAN BİRİYİZ"

  Bilecik'te eğitim veren Özel Edebali Anaokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi öncesi kent merkezinde stant açarak velilere bilgi verdi. 


  Özel Edebali Anaokulu kurucu Müdürü  Saadet Güzel, ana okullarından 3 yaştan 6 yaşa kadar olduğunu söyledi. 1'inci sınıftan 4'üncü sınıfa kadar Bilecik'in ilk ve tek Butik Özel İlkokulu sahip olduklarını anlatan Güzel sözlerine şöyle devam etti;


"Anaokulunda 3 yaştan itibaren İngilizce ve İspanyolca dil öğrenimi bizim için çok önemli.  3 yaştan itibaren yabancı dil eğitimine başlıyoruz. 3 yaşta haftada 5 saat İngilizce görüyor ki bunu Bilecik'te yapan başka bir özel okul da yok.  Bunu da altını çizerek belirtmek istiyorum. 4 yaşa geldiğinde bu haftada 8 saate çıkıyor, 6 yaşa geldiğinde haftada 10 saate çıkıyor. Özel bir anaokulu özel bir kolej deyince de bence Bilecik'te bu farklılığı yaşatmak istiyoruz. Anaokulunda farklı ne yapıyoruz?

 4 yaştan itibaren mental aritmetik eğitimi veriyoruz. Bunu da Bilecik'te yapan herhangi bir özel okul yok bu bizim farklılıklarımız. Mental aritmetik bir zeka gelişimi programıdır. Çocukların yoğun dikkat konsantrasyon ve odaklanma becerisi kazandırır. 240 saatlik çok özel bir programdır. Çocuklar bu eğitimi aldıklarında IQ’larında yüzde 7 oranında bir artış olur. Bu çok farklı ve özel ücretlendirilen bir program ama biz bunu anaokulumuzda paketin içine aldık. Bunun yanı sıra müzik, jimnastik derslerimiz oluyor. 750 metrekarelik bir alanımız var" dedi.


"BİLECİK'TE YİNE EN BÜYÜK ANA OKULLARINDAN BİRİYİZ"
Özel Edebali Anaokulu kurucu Müdürü  Saadet Güzel okullarının Bilecik'te en büyük ana okullarından bit tanesi olduğunu belirterek, "Kadromuz çok geniş, üniversite mezunu çocuk gelişim mezunu öğretmenlerle çalışıyoruz. Onlar da kendi alanlarında çok deneyimliler. İlkokulda ise, yine aynı güzel bir kadroya sahibiz. Biliyorsunuz kapanan talihsizlik ile  kapatılan bir özel okul vardı. Onda çok başarılı olan Işıl öğretmenimizi biz kendimi okumuza transfer ettik. O da velileriyle birlikte bize geldiler.

 İlkokul olarak kolej olarak Bilecik'te tek özel okuluz. Özel okulları veliler üzerinde faydasını bizler burada duyurmak istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı teşvik verir, özel okul öğrencilerine. Bu yıl açıklandı biz de ilimizde tek özel ilkokul olduğumuz için biz onu diğer özel okulla paylaşıyorduk. Şimdi tek olduğumuz için 27 tane kontenjan verilmişti geçen sene.

 Bu sene tamamı bizim okula verilecek. Velilerimiz bu imkandan da faydalanmalarını istiyoruz. İlkokulumuzda da dediğim gibi Eskişehir’den bir tiyatro oyuncusu gelecek. Drama derslerine girecek. Akademik eğitimin yanı sıra sosyal kültürel ve sanatsal faaliyetler de bizim için çok önemli. Sabah 9’dan akşam 5’e kadar eğitim veriyoruz. İlkokulumuzda da öğretmenlerimizle idari kadromuzla Bilecik’te eğitime adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 31.08.2018 12:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle