BİLECİK'TE ÖĞRETMEN GÜNÜ KUTLAYAMAYACAK

 Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarının Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılması için Belediye Başkanlığına yapılan başvurunun, 'En geç 15 gün önce başvuru yapılmalı' gerekçesi ile kabul edilmemesini eleştirerek, bu yanlıştan dönülmesini istedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Kasım 2019 Cumartesi 12:52
2540 Okunma
BİLECİK'TE ÖĞRETMEN GÜNÜ KUTLAYAMAYACAK
banner15
banner18

 Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarının Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılması için Belediye Başkanlığına yapılan başvurunun, 'En geç 15 gün önce başvuru yapılmalı' gerekçesi ile kabul edilmemesini eleştirerek, bu yanlıştan dönülmesini istedi.

  24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Bilecik Belediyesine ait Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılması için Bilecik Valiliği adına İl Milli Müdürlüğü tarafından Bilecik Belediyesine dilekçe yazıldı. Yazılan dilekçeye cevaben Bilecik Belediyesinden gelen yazıda, "İlgili yazı ile Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 15 Kasım Cuma günü 10.00 ile 12.30 saatleri arasında Öğretmenler Günü ile ilgili prova yapılacağı ve 25 Kasım Pazartesi günü 10.00 ile 12.30 saatleri arasında Öğretmenler Günü kutlama programı yapılacağı bildirilmiştir. 28 Haziran 2019 tarihli 'Başkanlık oluru' ile işleyişe konulan 'Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi işleyiş ve tahsis yönergesi' gereği salon tahsis etmek isteyen kişi, kurum ve kuruluşların en az 15 (on beş) gün önceden müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerektiğinden salon ilgili tarihlerde müdürlüğünüze tahsil edilememektedir" cevabı alındı.

  "Mustafa Kemal Atatürk'ün yeni neslin mimarları olarak tarif ettiği öğretmenlerimize hakarettir"

  Bu cevap sonrası Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, yaptığı açıklamada, "Geçen sene öğretmensiz Öğretmenler Günü kutlanmıştı, bu yıl da mekânız Öğretmenler Günü kutlanacak gibi. Bilecik Belediyesi mirasyedi edasıyla, Bilecik halkının malı olan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezini  'zamanında talep edilmediği' bahanesiyle Bilecik Valiliğinin resmi Öğretmenler Günü programı talebine olumsuz cevap vermiş. Bu hem sayın valimize hem de Mustafa Kemal Atatürk'ün yeni neslin mimarları olarak tarif ettiği öğretmenlerimize hakarettir. Öğretmen çocuğu olmakla övünen Bilecik Belediye Başkanını bu yanlıştan dönmeye davet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2019 12:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
patron 2019-11-16 14:02:47

abdülhamitçi ahmet selöz ne zaman ataturkcu oldunuz... saygısızlıkdan bahsederken bıraz daha düsünün lütfn.. kimin kim oldugu hep aşikar...

Avatar
Değişik adamsın 2019-11-16 14:07:27

kim dara düşse aklına geliyo Adamın aklına ATATÜRK gelmiş neysee...

Avatar
Ahmet 2019-11-16 17:15:11

Hayirdir Ahmet başkan. Atatürk ü anıyorsun. Chp belediyesini eleştirirken en iyi enstrüman bu olsa gerek. Aklıma bir an fetöcüler geldi. Onlarda aynı boyle yapıyorlardı. Hani şu guruplar halinde Turkce Olimpiyatlarına katıldığınız fetöcüler.

Avatar
mk 2019-11-17 00:14:07

sen adam gibi yönetici olsaydın da zamanında müracaatını yapsaydın.Belediye sana mevzuatla yanıt vermiş. sen de abidik gubidik basın açıklaması yapıyorsun. bir anlamda suçunu ört bas etme gayretindesin.

Avatar
misafir 2019-11-18 08:28:39

selöz son çırpınışlarınız sizin
bitti artık sendikanız
kimse sizi kaale almıyor artık

Avatar
Mk'ye 2019-11-18 02:46:01

Mk misin nesin sen okuduğunu anlamıyor musun yoksa çarpıtmak mı istiyorsun. Salonu isteyen ne Eğitim-Bir-Sen ne de Selöz. Salonu isteyen il milli eğitim müdürlüğü o da valilik adına. Bilmem anlatabildim ki Mk

Avatar
misafir 2019-11-18 09:00:54

zamanında müracaatını yapıcaksın belediyeninde kendine göre programı var sana mecburmu vermeye orayı

Avatar
Misafir 2019-11-18 22:22:54

Ey Büyük ATATÜRK, hakikaten çok büyüksün. Bak senin adını kimler anmaya başladı. Bakın Chp li arkadaşlar, yarın CHP iktidar olsun bu arkadaşlar sizden fazla ATATÜRK çü olmazlarsa ben adımı değiştiririm.

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle