AKYOL'DAN MİNİKLERE ZİYARET

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, okul öncesi ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencilerini uyum eğitiminin son gününde ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Eylül 2021 Cumartesi 15:40
54 Okunma
AKYOL'DAN MİNİKLERE ZİYARET

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, okul öncesi ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencilerini uyum eğitiminin son gününde ziyaret etti.


Bilecik'te 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin, okul ortamına kısa sürede uyum sağlamaları amacıyla yüz yüze yapılacak olan uyum eğitimi bugün sona erdi. Uyum haftası boyunca öğrencilere ve velilere salgın tedbirleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.


“Tüm hazırlıkları tamamladık”
Bilecik Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol minikleri heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak kentin merkezindeki ana okulları ve ilkokullara ziyaretlerde bulundu. İl Müdürü Akyol, miniklerin 3 günlük uyum haftası kapsamında eğitimlerinin sonuna geldiğini anlatarak, "Onlara attıkları bu adım ile sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum.

Yeni eğitim öğretim yılının kesintisiz bir şekilde devam etmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Okullarımızda hazırlıklarını tamamlayan özveriyle çalışan idareci, öğretmen ve yardımcı personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan Bilecik Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halis Çelik ve Şube Müdürü Ali Güder Müdür Akyol’a eşlik etti.

Son Güncelleme: 04.09.2021 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle