28 OKUL VE 48 ÖĞRETMENE SERTİFİKA ÖDÜLÜ

2019-2020 eğitim öğretim yılında okullarda yürütülen nitelikli e-Twinning projeleri için Bilecik'ten 28 okul ve 48 öğretmen ‘Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikası’ ile ödüllendirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Eylül 2021 Perşembe 16:42
64 Okunma
28 OKUL VE 48 ÖĞRETMENE SERTİFİKA ÖDÜLÜ

2019-2020 eğitim öğretim yılında okullarda yürütülen nitelikli e-Twinning projeleri için Bilecik'ten 28 okul ve 48 öğretmen ‘Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikası’ ile ödüllendirildi.


Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim- öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojileri ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılmasını amaçlayan e-Twinning faaliyetleri kapsamında 2019-2020 eğitim öğretim yılında okullarda yürütülen nitelikli e-Twinning projeleri için Bilecik'ten 28 okulu ve 48 öğretmen 'Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikası' ile ödüllendirildi.
Öte yandan e-Twinning Okulu unvanı ile ödüllendirilen 13 okul yöneticilerine e-Twinning okul levhaları Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle