"1429 KERE TEŞEKKÜRLER BİLECİK"

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
01 Haziran 2021 Salı 12:17
493 Okunma
"1429 KERE TEŞEKKÜRLER BİLECİK"
banner15

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, 2021 yılı sendikal mutabakat dönemi kurumsal mutabakatlarımızı tamamladıklarını söyledi.

Selöz yaptığı açıklamada, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan sendikalı personelin yüzde 61 'inin teveccühü, fedakar teşkilatımızın gayretleri ile Pandemi şartlarına rağmen Şube Geneli Üye Sayımızı bir önceki yıla göre arttırarak tüm ilçelerimizde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yine yetkili sendikayız.

Biliyoruz ki zirveye çıkmak kadar zirvede kalabilmek ve de yeni zirvelere ulaşmak önemlidir.  2011 yılında devraldığımız bayrağı her yıl artan üye sayısıyla yeni zirvelere taşıyoruz. Özgürlüklerin genişletilmesi, yasakların kaldırılması konusunda öncü olan, dünya genelinde mazlumların sesi olmaya çalışan ’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ düsturu ile slogan üretmek yerine değer inşa eden, hizmet üreten Eğitim -Bir -Sen hizmet sendikacılığında her zaman çığır açtı.

Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şubesi olarak eğitim çalışanlarının ekonomik- sosyal haklarını geliştirmek için emek, ekmek ve hak mücadelesi vermekteyiz. Bu doğrultuda bütün dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgın süreciyle birlikte eğitim-öğretim faaliyetlerinde ortaya çıkan sorunları ve söz konusu sorunlara yönelik çözüm önerilerimizi rapor halinde muhataplarımıza ilettik.Yerelde Bilecik’ten genelde ise; ülkedeki bütün üyelerimizden aldığımız destek ile her zaman Eğitim emekçilerinin yanındayız.

 Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şubesi olarak yetkiyi taçlandırdığımız bu süreci kamu çalışanları adına bir hizmet yarışı ve demokratik bir şekilde hak arama mücadelesi olarak değerlendirmekteyiz. Yetkili sendika olmanın verdiği sorumluluk ve bilinç ile yolumuza emin adımlarla devam etmekte kararlıyız.

Bu vesile ile büyük teveccüh göstererek bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize, işyeri temsilcilerimize, ilçe temsilcilerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve kadın komisyonumuza göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 01.06.2021 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle