ZAFER KUPASI MİNİ VOLEYBOL LİGİ ŞAMPİYONU OLDULAR

Bilecik Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Mini Voleybol Ligi 1'inci etap şampiyonu oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Eylül 2021 Çarşamba 13:44
25 Okunma
ZAFER KUPASI MİNİ VOLEYBOL LİGİ ŞAMPİYONU OLDULAR
banner15

Bilecik Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Mini Voleybol Ligi 1'inci etap şampiyonu oldu.


Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ve Dikili Belediyesi işbirliğiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Mini Voleybol Ligi'ne Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü voleybol takımı da katıldı. İlçede 'Bizim Kızlar' diye adlandırılan takım Zafer Kupası Mini Voleybol Ligi 1'inci etap şampiyonu oldu.


İzmir’den şampiyonluk kupası ile dönen kafileyi tebrik eden Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “İzmir’den kupa ile dönen Bozüyük Belediye Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı’nı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.


Öte yandan, rakibini 2-0'lık setlerle yenen Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol takımı Zafer Kupası Mini Voleybol Ligi 1'inci etap şampiyonu olurken, kupalarını Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün elinden aldı.

Son Güncelleme: 01.09.2021 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle