YAZARLAR VE ŞAİRLER BOZÜYÜKLÜ OKURLARI İLE BULUŞTU

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen "Yazarlar ve Şairler Bozüyük Buluşması" yoğun ilgi gördü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ekim 2021 Pazartesi 15:22
51 Okunma
YAZARLAR VE ŞAİRLER BOZÜYÜKLÜ OKURLARI İLE BULUŞTU
banner15

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen "Yazarlar ve Şairler Bozüyük Buluşması" yoğun ilgi gördü.


Bozüyük'te bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu ve çok sayıda okur katıldı. Yazarlar Ömer Lütfi Bakan, Elif Özlem Durak, Sebahattin Abi ve Kevser Küçük kitaplarını Bozüyüklü okurları için imzalarken, desteklerinden ve katılımlarından dolayı Başkan Bakkalcıoğlu'na teşekkür ettiler.


Etkinliğin ardından Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler, Bozüyük Dostları Derneği'nde düzenlenen Edebiyat Günleri imza gününe katıldı. ,

Başkan Bakkalcıoğlu, etkinliğe katılan yazarlar Emel Altınay Yılmaz ve Yaşar Işıkhan Temirli'den eserleri hakkında bilgi alarak sohbet etti. Başkan Bakkalcıoğlu etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, Yılmaz ve Temirli'ye yazı hayatlarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle