YANGIN VE GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ YAPILDI

Bilecik Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü iş birliği ile ev hanımlarına yönelik olarak düzenlenen “Yangın ve geri dönüşüm semineri” Yeni Mahallede gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Ocak 2022 Pazartesi 11:38
59 Okunma
YANGIN VE GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ YAPILDI

Bilecik Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü iş birliği ile ev hanımlarına yönelik olarak düzenlenen “Yangın ve geri dönüşüm semineri” Yeni Mahallede gerçekleştirildi.


Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık’ın da katıldığı programda, ev hanımlarına yangın anında yapılması gerekenler anlatılarak; mutfak yangınları, baca yangınları, elektrik yangınları ve yangın söndürme cihazı kullanımı hakkında bilgiler verildi. Ardından hanımlara atık çöp miktarını azaltmak, kaynakların tükenmesini önlemek ve kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçebilmek amacıyla geri dönüşüm anlatıldı. Ayrıca geri dönüştürülebilen ve dönüştürülemeyen atıklar, ambalaj atıkları ve bitkisel atık yağların geri dönüşümü hakkında bilgiler verildi.


Programının sonunda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, katılımcılara Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun selamlarını ve yeni yıl kutlama mesajını ileterek, “Yangın hepimizin dikkat etmesi gereken çok önemli bir husus, özellikle ev hanımlarımızın bu hassas konularda mutlaka bilgilendirmeleri gerekiyor.

Ev yangınlarının genellikle elektrik tesisatı hataları ve mutfakta çıkan yangınlar olduğunu görüyoruz. Bu noktada bilinçli olmak çok önemli. Ayrıca hepinizin yeni yılını kutluyor, ekonomik zorlukların azaldığı, hak ve adaletin öne çıktığı sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılara sıvı yağ, deterjan ve mutfak önlüğü seti hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle