TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNE ZİYARET

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Arif Ercan’ı ziyaret ederek kooperatif üyeleri ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Eylül 2021 Cumartesi 14:16
73 Okunma
TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNE ZİYARET
banner15

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Arif Ercan’ı ziyaret ederek kooperatif üyeleri ile bir araya geldi.


Başkan Bakkalcıoğlu beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ile birlikte Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak kooperatif üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu onlarla bir süre görüşerek sohbet etti.

Kooperatif üyelerinden gelen soruları yanıtlayan Başkan Bakkalcıoğlu her birine işlerinde kolaylıklar diledi. Ardından Kooperatif Başkanı Arif Ercan ile makamında görüşen Başkan Bakkalcıoğlu fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, Başkan Ercan’a işlerinde kolaylıklar dileyerek belediye logolu duvar saati hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle