SPOR SALONLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi’ne ait Yeni Mahalle Konağı ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde hizmet veren spor salonlarındaki fitness ve pilates çalışmalarına katılmak isteyen hanımlar için başvurular başla

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Kasım 2021 Perşembe 12:20
78 Okunma
SPOR SALONLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

 Bozüyük Belediyesi’ne ait Yeni Mahalle Konağı ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde hizmet veren spor salonlarındaki fitness ve pilates çalışmalarına katılmak isteyen hanımlar için başvurular başladı.


Pandemi nedeni ile faaliyetlerine ara verilen spor salonları bayanlara hizmet vermeye başlayacak.

Öncelikle Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan detaylı temizlik çalışmaları ile hijyen bir hale getirilerek hazırlanan spor salonları pandemi kurallarına uygun olarak hizmet verecek.

Başvuruların Covid 19 tedbirleri kapsamında kontenjanla sınırlı olduğu spor etkinlikleri başvurularında aşı kartı da istenirken, başvurular Yeni Mahalle Konağı Spor Salonu ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi Spor Salonu’nda alınacak.

Son Güncelleme: 04.11.2021 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle