OTİZM FARKINDALIĞI

Bozüyük Belediyesi, “2 Nisan Otizm Dünya Farkındalık Günü” nedeni ile otizme mavi ışık yaktı.

05 Nisan 2021 Pazartesi 11:23
50 Okunma
OTİZM FARKINDALIĞI


Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Belediye Meclis toplantısında mavi renkli maske takarak 2 Nisan Otizm Dünya Farkındalık Günü’ne dikkat çekti. Otizm hastalığı ile ilgili olarak farkındalık yaratmak amacıyla ilçemizde bulunan parklardaki ve yeşil alanlardaki aydınlatmalar ile belediye hizmet binasının aydınlatmaları “2 Nisan Otizm Dünya Farkındalık Günü” nedeni ile maviye büründü. Ayrıca gün boyu belediye hizmet binası girişinde vatandaşlara hizmet veren Halk Danışma ve Evrak Kayıt Ofisi’ndeki görevliler mavi renkli kıyafetleri ile otizme dikkat çektiler.


Hastalığı tanıtmak, hasta kişileri anlayabilmek ve onların nasıl bir durum yaşadığına dikkat çekmek amacıyla 2 Nisan’da yapılan etkinlik ile hastalık için erken teşhisin önemi vurgulanıyor. Bozüyük Belediyesi’nin bu konu hakkındaki duyarlı davranışı da vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle