MİLLETVEKİLİ TÜZÜN VE BAŞKAN BAKKALCIOĞLU MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile birlikte Bozüyük Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ağustos 2021 Çarşamba 13:46
59 Okunma
MİLLETVEKİLİ TÜZÜN VE BAŞKAN BAKKALCIOĞLU MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile birlikte Bozüyük Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.


Bozüyük Muhtarlar Derneği’nde ilçenin mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Milletvekili Tüzün ve Başkan Bakkalcıoğlu’nu Dernek Başkanı Mustafa Terle ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Dernek binasında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Bakkalcıoğlu ve Milletvekili Tüzün muhtarlarla bir süre görüşerek sohbet etti, muhtarların istek, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Ziyarette ayrıca Dernek Başkanı Terle, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle