MAZGALLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların aniden bastıran yağışlardan zarar görmemeleri amacıyla birçok noktadaki eski mazgallarda temizlik çalışmaları yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Ağustos 2021 Salı 12:13
46 Okunma
MAZGALLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
banner15

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların aniden bastıran yağışlardan zarar görmemeleri amacıyla birçok noktadaki eski mazgallarda temizlik çalışmaları yapıldı.


Bilecik'e kazandırdığı alt yapı çalışmalarıyla gerçekleşebilecek olumsuzlukların önüne geçen Bilecik Belediyesi, farklı noktalardaki mazgallarda temizlik çalışmaları yaptı.

Başta şehir merkezi olmak üzere birçok cadde ve sokakta, yeni yağmur suyu hatları ve kaldırım çalışması gerçekleştiren ekipler, özellikle su yoğunluğunun oluştuğu alanlardaki mazgallarda temizlik çalışması yaptı.

Çalışmalar kapsamında ayrıca kötü görüntü oluşturan ve işlevsiz kalan mazgallarda ise bakım çalışması yapıldı. Bisiklet ulaşımına uygun yeni mazgal sistemlerini de şehrin birçok noktasında hizmete koyan Bilecik Belediyesi çalışanları, şehrin farklı alanlarına yeni sistem mazgalları kazandırmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERYAĞIŞMazgal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle