KOCAELİ BİLECİKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı, Ali Şahinoğlu ve Mehmet Ali Karasu, Kocaeli Bilecikliler Derneği'ni ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Kasım 2021 Pazartesi 14:24
137 Okunma
KOCAELİ BİLECİKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı, Ali Şahinoğlu ve Mehmet Ali Karasu, Kocaeli Bilecikliler Derneği'ni ziyaret etti.


Belediye Başkan Yardımcıları Fındık, Kazıcı, Şahinoğlu ve Karasu, merkezi İstanbul'da bulunan Kocaeli Bilecikliler Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Yusuf Pehlivan ile bir süre görüştü.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Pehlivan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Pehlivan'a çalışmalarında kolaylıklar dileyen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Pehlivan'a ziyaretin anısına duvar saati hediye etti.

Dernek Başkanı Pehlivan da misafirlerine nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle