KALDIRIM VE YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından kaldırım bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Aralık 2021 Cumartesi 17:24
47 Okunma
KALDIRIM VE YOL ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından kaldırım bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.


Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda ilçe merkezi ve mahallelerde yol ve kaldırım yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken, bu çalışmalar ile paralel olarak ihtiyaç duyulan noktalarda kanal açımı, mazgal temizliği, okul ve ibadethane tadilat çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, "Yayalarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kaldırımı sıfırdan yapılan Yeni Mahalle Mercan Sokak ve taş yenileme çalışmaları yaptığımız Çarşı Mahalle Kaşif Hoca Sokak ile daha modern bir Bozüyük için çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle