DEMİRDÖKÜM FABRİKASI PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından vatandaşların yangın konusunda bilinçlenmeleri amacıyla düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mayıs 2021 Cuma 13:45
81 Okunma
DEMİRDÖKÜM FABRİKASI PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ
banner15

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından vatandaşların yangın konusunda bilinçlenmeleri amacıyla düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor.

Yangın Eğitimi çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren Demirdöküm Fabrikası personeline yangın eğitimi verildi.

Bozüyük İtfaiye Müdürlüğü personeli Demirdöküm Fabrikası’nda çalışan personele fabrika bahçesinde verilen yangın eğitiminde yangın çeşitleri ve meydana gelebilecek yaralanmalar konusunda bilgiler verildi, yangın çıkmaması için alınması gereken önlemler anlatıldı.

Su hortumu ile yangın söndürme tüpünün kullanımının anlatıldığı eğitimde personel sırayla yangın söndürme tüpü kullanarak uygulama yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle