BOZÜYÜK BELEDİYE TİYATROSU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediye Tiyatrosu eğitim çalışmaları online ve yüzyüze olarak devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Ocak 2021 Cuma 13:00
85 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYE TİYATROSU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
banner15

Bozüyük Belediye Tiyatrosu eğitim çalışmaları online ve yüzyüze olarak devam ediyor. 

Belediye Tiyatrosu’nun 2021 sezonu için yapılan seçmelerde sahne sınavını başarı ile tamamlayan öğrenciler eğitim çalışmalarına online olarak başlarken geçtiğimiz yıl seçmeleri kazanan öğrenciler ise çalışmalarına yüz yüze devam ediyor. Belediyemiz Metristepe Kültür Merkezi’nde yüz yüze yapılan eğitimler pandemi kurallarına uygun olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterilerek yapılıyor.

Eğitim çalışmalarında; Belediyemiz eğitmenleri Kıvanç Pehlivanoğlu, İlknur Nazlı ve Özgür Yamacı gibi deneyimli bir eğitmen kadrosu tarafından Sahne ve Oyunculuk, Ses ve Konuşma, Doğaçlama gibi uygulama derslerinin yanı sıra, Dünya Tiyatro Tarihi, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Oyun Yazarlığı ve Dramaturji gibi kuramsal dersler veriliyor. Eğitimlerin yanı sıra önümüzdeki sezon için planlanan projelere de  ilk adımlar atılmaya başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle