BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ'NİN MAYIS AYI OLAĞAN TOPLANTILARI SONA ERDİ

Tam kapanma sürecinin ardından Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısının 2'nci birleşimi maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Mayıs 2021 Pazartesi 15:20
69 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ'NİN MAYIS AYI OLAĞAN TOPLANTILARI SONA ERDİ
banner15

Tam kapanma sürecinin ardından Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısının 2'nci birleşimi maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.



Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında tek gündem maddesi ile yapılan toplantıda 1'inci birleşimde Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen “2020 yılı gelir ve gider kesin hesabı ile belediyenin taşınır mal kesin hesabı” görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyonunun raporunun okunmasının ardından oylamaya sunulan, 2020 yılı gelir ve gider kesin hesabı ile belediye taşınır mal kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 24.05.2021 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle