BAŞKAN BAKKALCIOĞLU VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, vatandaşlar ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Ocak 2022 Pazartesi 12:35
57 Okunma
BAŞKAN BAKKALCIOĞLU VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, vatandaşlar ile bir araya geldi.


Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 14. Geleneksel Metristepe Zafer ve Şehitleri Anma Yürüyüşü öncesinde AKUT Operasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, son hazırlıkları tamamlayan AKUT ekibi ve STK temsilcileri ile bilgi alışverişinde bulundu.

Ardından İçköy Spor Kulübü yönetimi tarafından Yediler Mahalle Konağı'nda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katılan Başkan Bakkalcıoğlu, misafirperverliklerinden dolayı Kulüp Başkanı ve İçköy Mahalle Muhtarı İbrahim Ölçer ile kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, Bilecik 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden İçköy Spor Futbol Takımı'na başarılar diledi.


Son olarak Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu'nu Dernek Başkanı Kısmet Turan karşıladı. Ziyaretin ardından misafirperverlikleri nedeniyle Karadenizliler Derneği Başkanı Turan, dernek yönetimi ve üyelere teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu, "Bu akşam bizleri ağırlayan, sıcak ve samimi sohbetleri ile içimizi ısıtan Karadenizli hemşehrilerimle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum" dedi.

Son Güncelleme: 10.01.2022 12:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle